Főoldal

Üdvözlünk a Pólónyomda oldalain!

Szeretné fellendíteni cége forgalmát? Szeretne valamivel kedveskedni alkalmazottainak, esetleg üzleti partnereinek? Nálunk mindenre megtalálja az optimális megoldást.

Cége dolgozói számára egységes a cég emblémájával, elérhetőségével ellátott formaruhát, egyen pólót kínálunk. Így dolgozói reklámhordozókká válnak, ami nagymértékben növeli cége ismertségét. Erősödik a csapatszellem, továbbá mindig az ön elképzelései szerinti kulturált egységes öltözetben jelennek meg munkatársai.

Cége rendezvényeire előre elkészítjük a szükséges mennyiségű, az eseményhez kapcsolódó különleges minőségű emblémákkal, feliratokkal ellátott pólót, vagy akár a rendezvényre kitelepülve ott helyben készített képekből varázsolunk munkatársainak különleges emléket.

Lényeges! Az alkalmazott technokógia miatt csak külön kérésre gyártatunk szines alapanyagot, amin már fehér színt nem tudunk megjelentetni.

Bármi legyen is az elképzelése a Pólónyomda munkatársai rugalmasan állnak az ön rendelkezésére. Küldje el terveit a polonyomda@tvn.hu-ra, hogy személyre szabott ajánlatot adhassunk önnek.

Ha gyors információra/válaszra van szüksége, akkor hívja a 06-20/350-9721-es forródróton munkatársunk.