Főoldal

Üdvözlünk a Pólónyomda oldalain!

A legjobb ajándék, ami személyre szól. Kedvesed, szüleid, barátaid lepd meg egy nekik szóló pólóval. Ha még nem tudod mi legyen rajta, akkor tekintsed meg ötletadó képkatalógusunkat.


Unod az állandó mászkálást? Vagy kevés az időd, hogy mindenhova elmenj? Nem kell kutyagolnod, sorba állnod! Kényelmesen az íróasztalodnál a számítógép mellől beszerezheted kedvenc szövegeddel, emblémáddal, esetleg képeddel ellátott pólódat vagy ismerősöd ajándékát. Kitalálhatod, megtervezheted egyedi pólódat, amit mi max. 3 munkanapon belül elkészítünk és eljuttatunk hozzád postán vagy átveheted személyesen központunkban, illetve valamelyik értékesítési pontunkon. Választhatsz katalógusunkból vagy, ha úgy tetszik akár saját szöveget, emblémát, képet is küldhetsz hozzá. Amennyiben képet küldesz az legalább 640x480 pixeles felbontású kell legyen (egy közepes mobillal már készíthető ilyen), ha A4-es (28x19cm-es) méretben akarod megjeleníteni a pólón. Amennyiben igazán szép képet szeretnél, akkor 1600x1200 pixeles vagy nagyobb felbontású képet küldj.

Színes pólóra technológiánk miatt, csak több darabos megrendelés esetén egyedi ajánlattal dolgozunk.

Központunkban a Pólónyomda munkatársai előre egyeztetett időpontban igényedtől függően percek alatt a szemed láttára készítik el pólódat a kívánt formában. Ha e-levélben elküldöd a kívánt képet és az elképzelésed a szükséges változtatásokról, akkor azt munkatársunk előre elkészíti. Neked már csak a végső „így legyen”-t kell rámondanod. Ily módon a póló elkészülési ideje és várakozásod minimumra csökken.

A saját kép készítésénél fontos odafigyelni, hogy pólóra fog kerülni. A nyomtatás minősége megfelel a fotó minőségnek, de a póló anyaga azt nem tudja teljes egészében visszaadni. A képen a fő téma lehetőleg a legnagyobb méretben középen legyen.

Felhívjuk minden kedves megrendelőnk figyelmét, hogy szerzői joggal védett képeket, figurákat, emblémákat csak a szerzői jog tulajdonosának írásos engedélyével teszünk pólóra. Az engedélyt a megrendelőlap mellé kell csatolni!